Menu
    Close

    Grand Plats

    Plats Principaux

    • Gebakken lamsfilet

      met kruidenkorst, spinazie, paksoi, meiknol, cherry tomaat en gerookte knoflookjus

    • 24,5
    • Boeuf Bourguignon

      klassieke stijl met aardappelpuree

    • 18,5
    • Poisson en Cocotte

      met kabeljauw wangetjes, zalm, gamba’s en schelpen

    • 22,5
    • Risotto

      met Rotterzwammen, truffel, rucola en Parmezaanse kaas

    • 15
    • Steak 120gr / 180gr

      met frites, seizoensgroente en peper- of bearnaisesaus

    • 17,5 / 21,5
    • Gebakken sliptong

      à la meunière met bonne femme

    • 19,5

    Burgers

    • Pierre’s Burger

      100% rundvlees met rellish, rode ui, rucola, een gebakken eitje en frites

    • 14,5
    • Pierre’s Burger Bleu d’Auvergne

      100% rundvlees met blauwe kaas, uiencompote, rucola en frites

    • 16,5
    • Quinoa burger

      met avocado, tomatensalsa en frites

    • 14,5
    • Brasserie Pierre
    • Le Menu
    • Impression
  • Facebook
  • Instagram