Menu
    Close

    Petit Plats

    Poissons

    • Zalmtartaar

      met een gekookt ei en mierikswortel crème

    • 13
    • Zeebaarsfilet

      met kruidenkorst en een salsa van tomaat, kappertjes en olijven

    • 12
    • Gamba’s

      met groene groenten en koriander-peterselie boter

    • 13
    • Petit Poisson en Cocotte

      met kabeljauwwangetjes, zalm, gamba’s en schelpen

    • 13
    • Wekelijks wisselende schelpen

    • 13
    • Tartaar van zeebaars

      met komkommer, radijs, bieslookcrème en granaatappel

    • 12
    • Gebakken sliptong

      à la meunière (+2 bij La Grande Bouffe)

    • 13
    • Escargots de Bourgogne

      met kruidenboter (6 stuks)

    • 8
    • Oesters

      uit Yerseke (ex. La Grande Bouffe)

    • 3,75 p.st.

     

    Viande

    • Petit Boeuf Bourguignon

      klassieke stijl met aardappelpuree

    • 10
    • Gebakken lamsfilet

      met kruidenkorst, spinazie, paksoi, meiknol, cherry tomaat en gerookte knoflookjus

    • 13
    • Steak tartare

      100% rauw rundvlees met kappertjes, sjalot, mosterd, peterselie en een eitje, Pierre style

    • 13
    • Magret de Canard

      met romanesco, bosui, cherry tomaat, groene kool en polenta

    • 13
    • Confit de Canard

      met bospaddestoelen, truffeljus en crostini

    • 13

    Végétarien

    • Petit Risotto

      met Rotterzwammen, truffel, rucola en Parmezaanse kaas

    • 8,5
    • Gefrituurde brie met waldorfsalade

      met walnoot, selderij, rozijnen, creme fraiche, wortel en Balsamico stroop

    • 9,5
    • Gebrande avocado

      met een gepocheerd ei, tomatensalsa en een pesto crostini

    • 9,5
    • Quiche

      met gegrilde courgette, aubergine, zoete aardappel, tomaat, kastanjechampignons en Rotterdamse oude kaas

    • 9,5
    • Tartaar van vleestomaat

      met zoete aardappel, gel van basilicum en een soja-sesam vinaigrette

    • 8,5
    • Tarte tatin van witlof

      met rozemarijn, karamel, blauwe kaas en walnoten

    • 9

    Garnitures

    • Groente uit de oven

    • 7
    • Frites

    • 4
    • Rosevalaardappeltjes

      uit de oven met tijm en rozemarijn

    • 5
    • Gemengde salade

    • 4
    • Brasserie Pierre
    • Le Menu
    • Impression
  • Facebook
  • Instagram