Menu
    Close

    Diner

    Vis

    • Creuses spéciales à volant

      oesters met rode wijnazijn en sjalotjes

    • 3,50 p.s.
    • Gamba’s

      gemarineerd in knoflook, rode peper en limoen met groene groenten en koriander-peterselieboter

    • 13,50
    • Poisson en coccotte

      stoofpotje van vis met kabeljauw, zaln, gamba's, schelpen en krieltjes

    • 13,50
    • Gebakken sliptong

      à la meunière

    • 13,50

     

    Vlees

    • Petit Bourguignon de Cerf

      hertenstoof met wortel, zilverui, spek, kastanjechampignons

    • 14,00
    • Petit Coq au Vin

      in rode wijn gemarineerde kip met spekjes, aardappel, sjalotjes, wortel, bospaddestoelen en tijm

    • 12,00
    • Steak tartare

      100% rauw rundvlees met kappertjes, sjalot, mosterd, peterselie en een eidooier

    • 13,50
    • Kwartelpootjes

      bloemkoolcrème, bundelzwammen, jeneverbesjus en pastinaakchips

    • 14,00
    • Escargots de Bourgogne (6st)

      in kruidenboter

    • 10,00

    Vegetarisch

    • Petit Truffel Risotto

      met bospaddestoelen, rucola en Parmezaanse kaas

    • 10,00
    • Witlof tarte tatin

      met rozemarijncaramel, bleu d'auvergne en walnoten

    • 10,00
    • Quiche

      met gegrilde courgette, aubergine, zoete aardappel, tomaat, kastanjechampignons en Rotterdamse oude kaas

    • 9,50

    Sides

    • Frites

      met huisgemaakte truffelmayonaise

    • 5,00
    • Roseval aardappeltjes

      uit de oven met tijm en rozemarijn en huisgemaakte truffelmayonaise

    • 5,00
    • Gemengde salade

    • 4,00
    • Groente uit de oven

    • 7,00
    • Brasserie Pierre
    • Le Menu
    • Impression
  • Facebook
  • Instagram