Pierre Rotterdam

Take Away

  1. Koffie, ontbijt, lunch en diner
  2. Dagelijks van 10:00 tot 21:00
  3. Bestel via
    x010 842 37 57x

Ontbijt

  • Croissant

    naturel of met jam / boter (+ 0,5)

  • 2
  • Huisgemaakte Granola

    met vers fruit, boerenyoghurt en frambozencoulis

  • 8
  • Pain perdu

    wentelteefjes geserveerd met kaneelsuiker en roomboter

  • 7
  • Croque monsieur

    Pierre’s versie van de tosti met ham en kaas

  • 6,5
  • Croque madame

    Pierre’s wife versie van de croque met een spiegelei

  • 8,5
  • Gebrande avocado

    met een gepocheerd ei, tomatensalsa en een pesto crostini

  • 9,5

Broodjes

  • Broodje huisgemaakte rosbief

    rode ui, rucola, Parmezaanse kaas, truffel mayonaise

  • 9
  • Pierre’s broodje tonijnsalade

    mayonaise, ui, appel, bieslook, rode peper, kappertjes

  • 8,5
  • Groente uit de oven

    hummus, kruidenolie

  • 8

Salades

  • Salade Pierre

    geitenkaas, spekjes, zongedroogde tomaat, gemengde salade, Pierre’s wife dressing

  • 14
  • Caesar salade

    gegrilde kip, ansjovis, Parmezaanse kaas, ei, croutons, dressing

  • 14

Soep

  • Tomatensoep

    met verse basilicum

  • 6
  • Franse uiensoep

    volgens Pierre’s recept

  • 6

Small dishes / vegetarisch

  • Petit Risotto

    bospaddestoelen, truffel, rucola, Parmezaanse kaas

  • 9
  • Burrata

    gegrilde courgette, cherry tomaatjes, rucola (met Parmaham +2)

  • 9,5
  • Gebrande avocado

    gepocheerd ei, tomatensalsa, pesto crostini

  • 9,5
  • Quiche

    gegrilde courgette, aubergine, zoete aardappel, tomaat, kastanjechampignons en Rotterdamse oude kaas

  • 9,5

Small dishes / vis

  • Oesters

  • 3,50 p. st.
  • Gamba’s

    groene groenten, koriander-peterselie boter

  • 13
  • Petit Poisson en Cocotte

    kabeljauw, zalm, gamba’s, schelpen

  • 13
  • Gebakken sliptong

    à la meunière

  • 13

Small dishes / vlees

  • Petit Boeuf Bourguignon

    klassieke stijl met aardappelpuree

  • 11
  • Coq au Vin

    in rode wijn gemarineerde kip, spek, aardappel, sjalotjes, wortel, bospaddestoelen, tijm

  • 11
  • Steak tartare

    100% rauw rundvlees, kappertjes, sjalot, mosterd, peterselie, ei

  • 13
  • Geconfijt eendeboutje

    pastinaak crème, bundelzwammen, pastinaakchips, truffeljus

  • 14

Large dishes

  • Coq au Vin

    in rode wijn gemarineerde kip , spek, aardappel, sjalotjes, wortel, bospaddestoelen, tijm

  • 19
  • Boeuf Bourguignon

    klassieke stijl met aardappelpuree

  • 19
  • Risotto

    met bospaddestoelen, truffel, rucola en Parmezaanse kaas

  • 16
  • Gebakken sliptong

    à la meunière met bonne femme

  • 21
  • Poisson en Cocotte

    stoofpotje met kabeljauw, zalm, gamba’s, schelpen

  • 24

Burgers

  • Pierre’s Burger

    100% rundvlees (medium geserveerd), rellish, rode ui, rucola, gebakken ei, frites

  • 16
  • Pierre’s Burger Bleu d’Auvergne

    100% rundvlees (medium geserveerd), blauwe kaas, uiencompote, rucola, frites

  • 17

Sides

  • Groente uit de oven

  • 7
  • Frites

    met truffelmayonaise

  • 4
  • Roseval aardappeltjes

    met tijm en rozemarijn uit de oven, met truffelmayonaise

  • 5
  • Gemengde salade

  • 4

Snacks

  • Brood met smeersels

    tapenade, relish en kruidenboter

  • 5
  • Groene olijven

  • 4
  • Bittergarnituur

    12 stuks

  • 12
  • Bitterballen

    6 stuks

  • 6
  • Charcuterie

    selectie van verschillende ham- en worstsoorten, olijven en augurkjes

  • 9,5
  • Fromages

    selectie van Franse kazen met dadelbrood, druiven en vijgencompote

  • 12,5

Patisserie

  • Pierre’s warme dadeltaart

    (created by Francesca Peniguel) met karamelsaus en verse slagroom

  • 7,5
  • Franse chocoladetaart

    (created by Cassandra Paspalas) met verse slagroom

  • 7
  • Cheesecake

    (created by Francesca Peniguel) met frambozencoulis

  • 4,5
If you can’t stay,
take me away